Gode råd er gratis!

Gode råd er gratis!

Hvordan skaffe deg drømmejobben - dette er triksene headhunteren ikke forteller deg, men burde fortalt deg, for å gjøre rekruttering enklere.

Vi headhuntere bruker i stor grad eget nettverk, kilder og bransjeeksperter til å tipse oss om dyktige kandidater. I tillegg til egne databaser og datadrevne søk, bruker vi også LinkedIn når vi gjennomfører search etter gode lederkandidater!

 Tenker at det kunne være på tide å bytte jobb og vil gjøre deg søkbar? Bygg profilen din med headhunteren i bakhodet.

La oss starte øverst! 

·        Et profesjonelt bilde er viktig.

·        Rediger gjerne din «introduksjon», her trenger vi navn, nåværende stilling, bransje og beliggenhet.

·        Sørg for at å bruke hele muligheten i «overskriften» under navnet ditt til å beskrive hva du kan, gjør eller brenner for. Litt bransjeavhengig hvordan du setter opp dette.

·        Fyll inn e-post og telefonnummer i feltet for «kontaktinformasjon».

·        Er du på aktivt jobbsøk, marker at du er «interessert i ny jobb». Det er rekrutteringsbransjen som vanligvis har tilgang til den informasjonen, og den fører deg øverst på søkelisten vår.

·        Bruk «om» feltet for alt det er verdt. Beskriv hva som er din nøkkelkompetanse og erfaring. Hva du har gjort og hva du har skapt av resultater. Lag gjerne en liste med nøkkelord nederst på kompetanser du vil være søkbar på.

·        Under «erfaring» må du liste opp de ulike jobbene du har hatt, med stillingstittel, bruk fritekstfeltet til å fylle inn ansvarsområder og ta gjerne med hva du har fått til.

·        Under «utdanning», har du 1000 tegn til rådighet, beskriv gjerne spesialiseringen din og hva du skrev om i bachelor- og eventuelt mastergraden din. Det er også rom for å sette inn om du var aktiv i studentforeningen osv.

·        Husk å ta med «sertifiseringer» og «frivillig arbeid».

·        Det er super viktig å legge inn «ferdigheter», jo flere ferdigheter du har satt opp som matcher vår kravspesifikasjon, jo høyere kommer du på resultatlisten vår og jo nærmere er du ny drømmejobb.

·        Har du noen ledere eller kolleger som vi gi deg en «anbefaling», så er det gull å ha med på profilen!

Sånn, nå er du også søkemotor optimalisert! Lykke til med jobbsøkingen og ta gjerne kontakt med oss om du lurer på noe.

PS!
Du trenger ikke være aktiv og like og kommentere, vi finner deg uansett, så lenge du har en oppdatert profil.