Synneva Erland begynner som Senior Advisor i Intersearch

Synneva Erland begynner som Senior Advisor i Intersearch

Synneva Erland er seniorrådgiver med spisskompetanse på lederutvikling, kommunikasjon og organisasjonskultur. Hun har blant annet fordypet seg i studier rundt psykologisk trygghet, og hvordan bygge opp gode team som skaper lønnsomme og agile organisasjoner rigget for fremtiden.

I elleve år drev hun sitt eget kommunikasjonsselskap hvor hun blant annet designet og fasiliterte lederutviklingsprogram for norske og internasjonale selskaper. Flere selskaper i energisektoren har, med synlig positive resultater, brukt hennes kompetanse innen organisasjonsutvikling i forkant av store fusjonsprosesser.

Synneva er opptatt av teknologi, mangfold og bærekraft, noe som speiler seg i svært mange av konsulentoppdragene hun har hatt opp gjennom årene. I tillegg til å være rådgiver, er Synneva en av Norges mest anerkjente foredragsholdere innen kommunikasjon, ledelse og bedriftskultur.

Hun er utdannet adjunkt fra Universitetet i Bergen og Høyskolen i Agder, har deltatt på flere lederutviklingsprogrammer i regi av BI Stavanger og BI Oslo, og er sertifisert til fasilitering av kommunikasjonsverktøyet FUELBOX®.

Intersearch Norge er ledene innen rekruttering av ledere og senior fagspesialister og tilbyr rådgivningstjenester knyttet til strategi, ledelse og organisasjon.

Les mer om våre tjenester, her kan du kontakt oss!