Researcher

About the company

Intersearch Norway er et ledende norsk Executive Search selskap som bistår norske og internasjonale virksomheter med rekruttering av ledere og senior fagspesialister. I tillegg tilbyr vi rådgivningstjenester knyttet til strategi, ledelse og organisasjon og da spesielt gjennom Leadership Assessment prosesser. Vi bringer relevant  bransjeerfaring og fagkompetanse til vår satsning innen olje-, energi og bærekraft.

Intersearch Norway er det norske medlemmet av Intersearch Worldwide, en ledende global allianse av Executive Search selskaper. Med 600 kollegaer i over 50 land har vi muligheten til å gjennomføre oppdrag på tvers av landegrenser, og uavhengig av lokasjon. Du vil også få muligheten til å delta på Intersearch International Academy. Med økt oppdragsmengde, og Adolfsen Gruppen som nylig kom inn på eiersiden ser vi frem til å styrke vårt Oslo/Stavanger team med din inntreden!

Responsibilities

Du bidrar med en kreativ og analytisk tilnærming i samspill med våre metodiske og strukturerte prosesser. Vi setter naturlig nok våre kunder og kandidater i høysetet, og du vil ha en betydelig rolle i oppfølgingen av disse. Det er derfor vesentlig at du trives i rollen som relasjonsbygger, i kombinasjon med en genuin interesse for dynamikken i næringslivet generelt.

Position

Company:
InterSearch Norway
Position:
Researcher
Reports to:
CEO
Workplace:
Stavanger eller Oslo
Commencement:
asap
Contact:

JAN S. ØINÆS

jan.oinaes@intersearch.no+47 400 94 913Apply for the job

Main tasks

·        Utførende research ansvar med aktivt søk etter kandidater via interne og eksterne kilder, screening av CV’er i tillegg til innledende samtaler med kandidater

·        Produksjon av oppdragsdokumenter

·        Deltakelse i salgs- og kundemøter med ansvarlig rådgiver

·        Research og analyse av definerte markeder for satsing og utvikling

·        Kommuikasjon & medie oppfølging i rekruttering

·      Aktiv markedsføring på SoMe

Requirements

·        Mastergrad i økonomi, HR, teknologi eller tilsvarende høyere utdanning

·        Nyutdannet, eller 2-5 års relevant erfaring fra tilsvarende stilling

·        Gode analytiske evner og forretningsmessig forståelse

·        Solide kommunikasjonsferdigheter, skriftlig og muntlig

·        Nøyaktig, strukturert og initiativrik med evne til å ta ansvar for egne leveranser med tidvis korte tidsfrister

·        God skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk og engelsk

Candidate profile

Dette kan vi love deg

Du vil få en selvstendig rolle og blir en del av et dynamisk team som setter profesjonalitet i fokus i alle ledd. Hos oss vil du jobbe med aktører i bransjen som er toneangivende for transformasjonen selskaper nå står ovenfor. Vi er opptatt av inkludering og mangfold, og setter trivsel, glede og respekt for hverandres meninger høyt. Vi er et sammensveiset team med stor takhøyde, og det viser igjen i arbeidet vi utfører for våre kunder.

Ta kontakt med Partner Jan S. Øinæs på mobil 400 94 913 eller CEO Grete Christoffersen på mobil på 452 28 942 for en hyggelig prat!