Meeting the demands of tomorrow
drives how we perform today

We are InterSearch Norway, a national Executive Search & Development company with a global connection.

Our results are rooted in our values

We are leading within  executive and specialist recruitment. We offer consulting services related to strategy, management and organisation.

Our strength lies within our knowledge of selected industry sectors where our advisers  can contribute relevant industry experience and expertise. We have been in the Search & Development business for 30 years, and were formerly known as Sekse & Hogstad.

Quality, efficiency and flexibility are in focus. Our passion lies in talking to people. In the establishment of a trusting and honest relationship, we create value in the meetings between customer and candidate.

Our internal sharing culture ensures knowledge and security in every assignment. We will always provide added value.

InterSearch Worldwide

InterSearch Norway is the Norwegian member of InterSearch Worldwide, a global alliance of Executive search companies. InterSearch is ranked as one of the top international executive search organizations in the world. We work closely with our international colleagues and have successfully managed several cross-border recruitments over the past years. InterSearch Worldwide is an alliance of 600 consultants in 90 offices in 50 countries.

We are future focused

We embrace technology, diversity and sustainability that sets the agenda in the boardrooms and management teams.

We are relevant

We contribute our knowledge and experience of local and international trends so you are prepared for the future.

We are inclusive

We include diversity and sustainability in all our business processes because they are both  commercially  smart.

Our contribution to a greener world

We at InterSearch are proud to have consciously been involved in the green shift since 2018. We have recruited both Norwegian and international leaders to the battery, hydrogen, wind and aqua industries.

This has inspired us to be aware of what we as a small company can contribute to creating a good future. We can all take small simple steps and we have focused on:

  • Websites that are simple, have little text and thus require less data storage
  • good digital systems and reduced unnecessary email and files online to lessen data storage footprint
  • employees all having a "pad" to take notes to save the rainforest
  • deliberately turning off power on PC and lights at the end of the working day to reduce power consumption
  • using public transport, bicycle and walking to work whenever possible
  • having more team meetings and less travel

Contact us to be introduced to the best qualified candidates!


GRETE CHRISTOFFERSEN

Grete er CEO og jobber samtidig aktivt med rådgivningsprosesser på vegne av ledere innen fornybar energi, olje og gass.

Grete har tidligere erfaring fra rollen som HR Sjef i Schlumberger, Administrerende Direktør for Relocation i Norge, i tillegg til å ha jobbet flere år som rådgiver og coach for ledere, primært innen energisektoren.

Grete har bodd tolv år i Frankrike og er oppvokst i Afrika. Hun har jobbet internasjonalt i mange år og har lang erfaring fra selskaper som tradisjonelt alltid har hatt fokus på mangfold.

Med sin internasjonale erfaring, kunnskap innen økonomi og HR og hennes erfaring med LEAN metodikken, jobber Grete med ulikt rådgivningsarbeid hvor alt er knyttet opp mot å hjelpe ledere til å oppnå sitt fulle potensiale, både på vegne av dem selv, og de selskapene de representerer.

Grete er utdannet Siviløkonom fra Université Assas med Master i HR fra ESSEC Business School i Paris.

Hun er forfatter av boken «Leadership Snapshots».

JAN S. ØINÆS

Som COO og Partner har Jan vært del av Intersearch Norway siden 2012 og jobber ut ifra vårt kontor i Oslo. Jan er utdannet Offiser ved Befalsskolen for Kystartilleriet, har en BBA fra Macquarie University i Sydney og en MBA fra European School of Economics i London.

Jan har flere års erfaring fra finansbransjen i London, i tillegg til å være spesialist på rekruttering av økonomi og finans-profiler har Jan de siste 9 årene jobbet med teknisk og kommersiell lederutvelgelse på vegne av olje, offshore og fornybar bransjen.

På vegne av Intersearch Worldwide leder Jan satsingen til Energy, Oil/Gas and Renewable Energy, i tillegg til Financial Services & Banking for Nord-Vest Europa.

RANDI MANNSÅKER

Senior Advisor

Randi Mannsåker er seniorrådgiver. Hun har lang erfaring med å jobbe med ledergrupper som ønsker å utvikle sine interkulturelle lederegenskaper for å kunne arbeide effektivt på tvers av flere kulturer.

Hennes bakgrunn både fra Norge og New Zealand har gitt henne et verdifullt multikulturelt perspektiv. I tillegg har hun vært bosatt i Australia og Storbritannia. Dette har blant annet bidratt til hennes evne å forstå viktigheten av mangfold på arbeidsplassen.

Gjennom sin rolle som prosjektleder i Næringsforeningen i Stavanger-Regionen gjennom mange år har hun med seg bred erfaring fra energibransjen.

Randi har designet og levert programmer innen team, interkulturell kommunikasjon og interkulturelt lederskap.

Hun er sertifisert gjennom SHL Training Academy UK - med kvalifisering for British Psychological Society. Randi har et "Diploma in Business Management" gjennom Association of Business Executives UK.

Randi snakker flytende norsk og engelsk.

SYNNEVA ERLAND

Senior Advisor

Synneva Erland er seniorrådgiver med spisskompetanse på lederutvikling, kommunikasjon og organisasjonskultur. Hun har blant annet fordypet seg i studier rundt psykologisk trygghet, og hvordan bygge opp gode team som skaper lønnsomme og agile organisasjoner rigget for fremtiden.

I elleve år drev hun sitt eget kommunikasjonsselskap. Flere selskaper i energisektoren har brukt hennes kompetanse innen organisasjonsutvikling i forkant av store fusjonsprosesser.

Synneva er opptatt av teknologi, mangfold og bærekraft, noe som speiler seg i svært mange av konsulentoppdragene hun har hatt opp gjennom årene. I tillegg til å være rådgiver, er Synneva en av Norges mest anerkjente foredragsholdere innen kommunikasjon, ledelse og bedriftskultur.

Hun er utdannet adjunkt fra Universitetet i Bergen og Høyskolen i Agder, har deltatt på flere lederutviklingsprogrammer i regi av BI Stavanger og BI Oslo.

MONICA VEIBY DA CUNHA

Senior Advisor

Monica er seniorrådgiver. Hun er oppvokst på Jæren, men har bodd 14 år i London. Der jobbet hun med mangfold, inkludering og tilhørighet, med fokus på å oppnå en positiv endring innenfor privat, frivillig og offentlig sektor. Fra England har hun med seg en master i psykologi og kultur, som var det eneste av sitt slag i Europa – som handler om mennesker og globalisering

Da hun flyttet tilbake ti Norge jobbet hun mange år med bemanning, headhunting, rekruttering og executive search. Hun har opparbeidet seg god og bred erfaring mot aktører innen olje og gass, og tekniske spesialister. Monica har også jobbet med integrering av flyktninger i kommunen, som rådgiver og i fire av disse årene som leder for avdelingen.

Hun er opptatt av menneskers samspill, som er like og ulike på samme tid. Monica mener organisasjoner og HR har et stort ansvar i å ivareta sine ansatte gjennom hele løpet fra utreise til de kommer hjem igjen etter utstasjonering, og utfordringene med å tilpasse seg hjemmemiljøet. Med denne utdannelsen og tidligere erfaring fra personal, HR og rekruttering utgjør den røde tråden i arbeidet Monica gjør og brenner for, at ansatte skal ha det bra og bedrifter skal ta vare på folka sine. 

Henrik S. Henriksen

Manager

Henrik er Intersearch manager ved Oslo kontoret og innehar et meget verdifullt nettverk mot norsk & europeisk næringsliv.

Han har bred rekrutteringserfaring innen flere fagområder som: Nasjonal sikkerhet, automotive, aerospace, private banking, shipping, stål- og aluminiumsindustri. Han er executive ansvarlig for rekruttering på nordisk nivå til en verdens ledende bilprodusenter.  

Henrik innehar både sivil og militær utdanning, har bred internasjonal jobberfaring fra flere ledende selskaper og har jobbet og bodd i USA, Luxembourg, Tyskland, Sveits, Hong Kong, UAE, mf.

Han har bred erfaring fra styrevervsammensetning og blir ofte brukt som konsulent til endringsledelse og omstrukturering.  

Henrik er DNV-sertifisert rekrutterer samt sertifisert på de DNV-godkjente testverktøyene Assessio, AON og Profiles International.

FREDERIK EIKELAND

Researcher

Frederik er researcher for InterSearch og bruker sin nysgjerrighet og analytiske ferdigheter for å kartlegge og finne de beste lederkandidatene for våre kunder. Han tok sin siviløkonomgrad gjennom en BBA ved BI Stavanger, og MSc ved Universitetet i Stavanger hvor han spesialiserte seg innen Strategic Marketing and Analytics.

Frederik har noen styreverv og engasjerer seg for strategi, digitalisering, makroøkonomi, statistikk og analyse. Han er en positiv relasjonsbygger med god forretningsforståelse og intuisjon, han er også samfunnsengasjert og liker å holde seg oppdatert i nyhetsbildet.

HILDE LEKVEN

Partner / Chairperson

Hilde er partner i InterSearch og jobber med Executive Search, Management Audit, styrerekruttering og strategisk rådgivning i Oslo og Bergen. Hun har 17 års erfaring fra rekrutteringsbransjen og har vært medlem av flere valgkomitéer.

Hilde har hatt sentrale lederposisjoner i Telenor, Adecco Group og senest i Otiga Group hvor hun var konsernsjef. Hilde har også hatt flere styreverv og har omfattende styrekompetanse.

Hilde har en MBA i Strategisk ledelse fra Norges Handelshøyskole.

Vi er Tydelig, Engasjert & Nytenkende

Tydelig

Vi er tydelig i vår rolle som samarbeidspartner og rådgiver for våre kunder og kandidater. Vi utøver vårt mandat med integritet, etikk og ærlighet som gir forutsigbarhet i vår leveranse. Vi er tydelige på hva i står for og møter fremtidens raske endringer med nødvendig fleksibilitet.

Engasjert

Vår lidenskap er mennesker. Vi elsker det vi arbeider med og er oppriktig engasjert i faget vårt. Vår lidenskap skal smitte over på våre kunder og kandidater når  vi jobber sammen for å skape langsiktige gode løsninger.  Vi inspireres av å levere på oppdrag som er utfordrende. Vårt engasjement er tydelig i det lokale næringsliv, så vel som i vårt globale nettverk.

Nytenkende

Innovasjon og nytenkning er absolutte forutsetninger for å kunne oppnå den utvikling, lønnsomhet og suksess vi ønsker for våre kunder og oss selv. Vi utfordrer metodikk, prosesser og etablerte tankesett. Vi imøtekommer fremtidens muligheter og utfordringer med endringsvillighet og entusiasme.

Morgendagens behov er drivkraften bak arbeidet vårt i dag

Tekst

InterSearch Worldwide

Global Reach. Local Impact.  

InterSearch Norway er det norske medlemmet av InterSearch Worldwide, en global allianse med Executive Search selskaper. InterSearch Worldwide ble etablert i 1989 og er i dag rangert som en av verdens ledende Executive Search allianser i verden, med mer enn 600 senior konsulenter fordelt på 90 kontorer i 50 land. Gjennom våre partnere og deres brede kompetanse og lokal ekspertise tilbyr InterSearch Norway våre kunder tilgang til dyktige internasjonale kandidater.

InterSearch Norway on LinkedIn